Professionele webinars & online events

Organiseer snel en eenvoudig een professioneel webinar voor relaties, klanten en collega’s.

Koppel eenvoudig met YouTube

YouTube biedt een eenvoudig te gebruiken gratis tool om webinars op te nemen. Door deze dienst te koppelen aan Tckl kunt u uw zakelijke gasten persoonlijk uitnodigen en laten deelnemen aan uw online evenement.

Snel van start

Maak in een handomdraai uw online event aan! Stel de datum, tijd en locatie in en uw event kan al worden toegevoegd aan uw agenda.

Uw gasten uitnodigen

Uw webinar is beschikbaar voor uw gasten. Wilt u een grote groep uitnodigen, alleen een klein gezelschap, of mensen zichzelf laten aanmelden? Het kan allemaal met Tckl:

  • Vrije aanmelding of besloten
  • Uw gastenlijst via een Excelbestand uploaden
  • Eén-voor-één uitnodigen
  • Uw gastenlijst hergebruiken

Ondersteuning & faciliteiten

Wij denken graag mee over hoe u een interessant programma opstelt voor uw publiek. We helpen u bij keuzes maken, zoals op welke locatie het webinar plaatsvindt en of u gebruik wilt maken van een presentator, naast uw spreker(s).

Door samenwerking met diverse partners in heel Nederland kunt u alles in 1 keer regelen, zoals opname-apparatuur of een volledig ingerichte studio.

Interactie met én tussen deelnemers

Er zijn veel contactmomenten voor, na en tijdens een webinar. Van de uitnodiging tot de bedank-mail achteraf. Met Tckl communiceert u perfect met de deelnemers van uw webinar.

Tijdens de webinar kunnen deelnemers via een live chat berichten sturen, zodat u hier direct op kunt reageren. Deelnemers komen ook makkelijk met elkaar in contact, doordat ze andere gasten kunnen zien en rechtstreeks met elkaar kunnen chatten in Tckl.

Wilt u een complete event-experience op afstand?

Voor congressen en uitgebreide online events werkt Tckl samen met Lets Get Digital. Uw gasten worden persoonlijk welkom geheten in een omgeving waarin digitaal het dichtst in de buurt komt van een fysiek event. Meer weten? Bezoek de website of:

Kies het beste voor jou en je gasten

Met Tckl kies je voor de beste oplossing voor het Guest Management van al je fysieke, online en hybride evenementen. Nodigt jouw organisatie regelmatig gasten uit voor verschillende evenementen? Zorg dat je vanaf nu alles perfect hebt geregeld.