Werken bij Tckl

Tckl is een jong en snel groeiend bedrijf dat altijd op zoek is naar talentvolle mensen die ons kunnen helpen bij het ontwikkelen en uitrol van onze software.

Laravel en Vue.js developer (junior/medior)

Heb jij een passie voor goede en efficiënte code? Is bugfixing jouw middle name? Leer je graag en makkelijk nieuwe codeertalen en denk jij altijd na over de mooiste technische toepassingen ervan?

Account- / salesmanager (fulltime)

Ben jij een gemotiveerde, sociale en ambitieuze aanpakker die zijn steentje wil bijdragen aan de groei van een startup? Heb jij het in je om mensen te enthousiasmeren en klanten te maken tot fans?

Open sollicitaties

Wij staan altijd open voor enthousiaste professionals op het gebied van front-end en back-end ontwikkeling, event management, project management, sales en marketing. Twijfel niet en stuur je cv en motivatie naar jobs@tckl.nl.

Kies het beste voor jou en je gasten

Met Tckl kies je voor de beste oplossing voor het Guest Management van al je fysieke, online en hybride evenementen. Nodigt jouw organisatie regelmatig gasten uit voor verschillende evenementen? Zorg dat je vanaf nu alles perfect hebt geregeld.