Tckl in Wallet!

25 februari 2020

Handig voor Wallet gebruikers: vanaf nu zijn alle e-tickets die verstuurd worden vanuit Tckl, voorzien van een koppeling naar Wallet. Zo kan iedereen nog eenvoudiger bij zijn tickets!

Altijd je ticket op je mobiel

Deze functionaliteit (standaard bij Apple en te downloaden voor Android) slaat e-tickets op in de Wallet, waarna deze snel en óók offline is op te roepen op uw telefoon. Gasten kunnen hierdoor sneller digitaal inchecken zonder zich zorgen te maken of het ticket wel beschikbaar is op de telefoon op het moment dat ze vooraan in de rij staan bij een evenement. Zeker bij drukbezochte voetbalwedstrijden geen overbodige luxe!

Tckl maakt de tickets van onder andere FC Groningen beschikbaar in Wallet. Sponsort u ergens anders dan bij FC Groningen? Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden om ook u en uw gasten te voorzien van Wallet tickets.

Kies het beste voor jou en je gasten

Met Tckl kies je voor de beste oplossing voor het Guest Management van al je fysieke, online en hybride evenementen. Nodigt jouw organisatie regelmatig gasten uit voor verschillende evenementen? Zorg dat je vanaf nu alles perfect hebt geregeld.