Account- / salesmanager

FULLTIME

Ben jij een gemotiveerde, sociale en ambitieuze aanpakker die zijn steentje wil bijdragen aan de groei van een startup? Heb jij het in je om mensen te enthousiasmeren, interesse om te zetten in sales en fans te maken van onze klanten?

Wie zoeken we?

Wij zoeken een veelzijdige, attente en leergierige account- / salesmanager die opvolging geeft aan gecreëerde saleskansen en de accounts beheert van onze klanten. Je bent nauwkeurig, komt gemaakte afspraken altijd na, houdt je aan deadlines en denkt vooruit. Jij zet liever een paar stappen extra dan dat je iets niet helemaal afmaakt. Je bent sociaal, kan goed meedenken met klanten en weet tijdens klantgesprekken makkelijk de juiste toon te vinden. Ook ben je resultaatgericht en je kunt goed de wensen van een klant en ons product bij elkaar brengen, zodat het resulteert in een gesloten opdracht.

Tckl is een startup en dit past goed bij jouw manier van werken: je bent flexibel, werkt hard, denkt goed mee en hebt hart voor de zaak. Je hebt er geen problemen mee om iets buiten de vaste werktijden te doen, als dat nodig is. Als je een achtergrond en een netwerk hebt in (sport-) evenementen en hospitality dan is dat een grote pré.

Kies het beste voor jou en je gasten

Met Tckl kies je voor de beste oplossing voor het Guest Management van al je fysieke, online en hybride evenementen. Nodigt jouw organisatie regelmatig gasten uit voor verschillende evenementen? Zorg dat je vanaf nu alles perfect hebt geregeld.