Al je gesponsorde evenementen in Tckl

Sponsor je een sportclub, een evenement of culturele instelling? Dan kun je vaak gasten uitnodigen om mee te gaan. Heel waardevol voor je relaties, maar er komt ook veel bij kijken.

Tckl is er volledig op ingericht om het je zo makkelijk mogelijk te maken om je gasten te verwelkomen bij door jou gesponsorde evenementen.

Wie neem je waar naar toe?

De één is gek van motorsport, de ander van voetbal en weer iemand anders houdt meer van ballet. Ontdek de interesses en geheime liefdes van jouw relaties.

Via Tckl deel je eenvoudig je gehele kalender met eigen en gesponsorde evenementen. Laat je relaties zélf vrijblijvend aangeven wat ze leuk vinden, voordat je begint met uitnodigen.

Meerdere sponsorships? Eén uitnodigplatform.

Als je als organisaties meerdere sponsorships hebt dan gaat het overzicht snel verloren. Maar niet als je Tckl gebruikt.

In Tckl voeg je eenvoudig al je sponsorships met bijbehorende capaciteiten eenvoudig toe, waarna alle evenementen vanzelf in je kalender staan. Je weet altijd ruim van tevoren wat eraan zit te komen en hoeveel mensen je nog kunt uitnodigen.

Feyenoord - FC Utrecht Entreebewijs

Tickets altijd eenvoudig bij je gasten

Koppel eenvoudig de tickets van je sponsorship met Tckl, zodat ze automatisch naar je gasten worden toegestuurd. Je kunt altijd precies zien wie welk ticket heeft ontvangen.

Dankzij de Wallet functie in Tckl kunnen je gasten bovendien ook offline altijd bij hun tickets op hun telefoon.

Privacy van deelnemers

Bij Tckl gaan we ver om de privacy van jou en je gasten te beschermen. Gasten bepalen zelf hoe zichtbaar ze zijn en je kunt eenvoudig persoonsinformatie anonimiseren of verwijderen. Zo ben je ervan verzekerd dat iedereen veilig is en jij voldoet aan de privacywetgeving.

Kies het beste voor jou en je gasten

Met Tckl kies je voor de beste oplossing voor het Guest Management van al je fysieke, online en hybride evenementen. Nodigt jouw organisatie regelmatig gasten uit voor verschillende evenementen? Zorg dat je vanaf nu alles perfect hebt geregeld.