Plus 1: Laat je relatie een extra gast meebrengen via Tckl

23 oktober 2018

Wil je een relatie extra op zijn gemak laten voelen tijdens een business event of ben je op zoek naar een verrassende gast? Geef bij een uitnodiging een ‘plus 1’, waarmee jouw gast zelf iemand kan uitnodigen om mee te nemen.

Een bezoek aan een netwerkevent kan voor mensen vrij intimiderend zijn wanneer ze er niemand kennen. Dit verandert voor veel mensen wanneer ze een vertrouwd iemand mee mogen brengen. Daarom bieden wij in Tckl de mogelijkheid tot een ‘plus 1’. Wanneer je uitnodigingen verstuurt voor je event, kun je beslissen om iemand de mogelijkheid te geven om een gast naar eigen keus mee te nemen.

Natuurlijk kun je ook afspraken hebben gemaakt dat jouw gast meerdere relaties mag meebrengen. Dit is mogelijk in Tckl. Geef bij het versturen van de uitnodiging aan hoeveel tickets jouw relatie ontvangt. Via de app kan hij ze verspreiden onder de relaties die hij wil meenemen.

Kies het beste voor jou en je gasten

Met Tckl kies je voor de beste oplossing voor het Guest Management van al je fysieke, online en hybride evenementen. Nodigt jouw organisatie regelmatig gasten uit voor verschillende evenementen? Zorg dat je vanaf nu alles perfect hebt geregeld.