Innova Energie: “Het uitnodigen gaat bijna als vanzelf”

14 januari 2020

Nick Schavemaker is salesmanager bij Innova Energie en gebruikt vanaf begin van dit seizoen Tckl voor het uitnodigen van hun relaties. Innova Energie heeft een skybox bij ADO Den Haag. Hier kunnen iedere wedstrijd 26 mensen worden uitgenodigd.

Tijdswinst en gemak

Met ruim 225 uitnodigen te hebben verstuurd heeft Nick inmiddels geruime ervaring opgedaan met het gebruik van Tckl. Nick Schavemaker vertelt: “Voordat we Tckl gebruikten was dit een tijdrovende en omslachtige klus. Zonder dat je het door hebt ben je iedere wedstrijd uren bezig. Het begint met het benaderen van mensen, de gastenlijsten bijwerken, gasten informeren en natuurlijk tickets verdelen. Met Tckl gaat dit helemaal anders. Je stelt een gastenlijst samen en het uitnodigen gaat bijna als vanzelf.”

Naast dat Tckl sponsoren ontzorgt in het uitnodigen, staan natuurlijk juist de gasten van de sponsoren en hun beleving centraal. “Mijn gasten ontvangen een keurige uitnodiging, zien alle informatie over de wedstrijd en na accepteren krijgen ze automatisch de juiste toegang- en parkeertickets. We krijgen positieve reacties van onze gasten. Ook het aanvragen van extra tickets gaat snel. Wanneer ik een keer meer dan 26 mensen wil uitnodigen, gaat heel eenvoudig in Tckl.”

Goede service

Ook over de service en het contact is Nick Schavemaker zeer te spreken: “Voor vragen kan ik altijd direct terecht bij Tckl. Ze reageren snel en denken goed mee.”

Kies het beste voor jou en je gasten

Met Tckl kies je voor de beste oplossing voor het Guest Management van al je fysieke, online en hybride evenementen. Nodigt jouw organisatie regelmatig gasten uit voor verschillende evenementen? Zorg dat je vanaf nu alles perfect hebt geregeld.