Handmatig tickets toewijzen: wanneer u naast elkaar wilt zitten

10 februari 2020

Wanneer u een relatie uitnodigt in uw skybox, geven sommigen er de voorkeur aan om ook daadwerkelijk náást die persoon te kunnen zitten. Echter, soms kan het voorkomen dat u vanwege de uitgegeven nummering u en uw gast niet naast elkaar zitten: u zit aan het einde van rij 5 en uw gast aan het begin van rij 6… Daarom is het handig te weten dat er tickets handmatig kunnen worden toegewezen.

Standaard staat Tckl zo ingesteld dat tickets zeven dagen voorafgaand aan het evenement, worden vrijgegeven en automatisch worden gekoppeld aan de gasten op de gastenlijst én automatisch worden verstuurd.

Zo werkt het

Maak gebruik van het vinkje ‘Tickets automatisch aan gasten toewijzen’ en u kunt de tickets zelf koppelen.

Ga naar: Instellingen > Tickets > ‘Tickets handmatig aan gasten toewijzen”

Na het aanvinken kunt u zelf de tickets koppelen aan de namen van uw gasten. Tckl telt met u mee: wanneer ‘Henk de Koning’ +6 gasten heeft uitgenodigd, is de naam ‘Henk de Koning’ 7 keer te koppelen aan een ticket. Zodra zijn naam niet meer te kiezen is, zijn alle kaarten vergeven.

LET OP: U dient zelf, handmatig, de tickets nog te versturen.

Tip: zweef met u muis over de titel van het ticket (.pdf bestand), dan toont gelijk de snelweergave van het ticket zodat u de nummering kunt zien. Dan hoeft u niet ‘helemaal’ het ticket te openen door te dubbelklikken.

Kies het beste voor jou en je gasten

Met Tckl kies je voor de beste oplossing voor het Guest Management van al je fysieke, online en hybride evenementen. Nodigt jouw organisatie regelmatig gasten uit voor verschillende evenementen? Zorg dat je vanaf nu alles perfect hebt geregeld.