Daarom.nl: Goedgevulde business seats dankzij Tckl

29 januari 2019

Dennis Pettinga, eigenaar van het snelgroeiende online marketing bureau daar-om.nl, is trotse sponsor van Donar en FC Groningen. Zo hebben ze bij Donar elke wedstrijd business seats en bij de FC een gedeelde skybox. Ze gebruiken Tckl om uitnodigingen te versturen, maar ook om de wedstrijden onder de aandacht te brengen bij klanten en relaties.

Niemand wil lege business seats

“Lege business seats, dat wil niemand. Dat betekent wel dat je als organisatie steeds aan de bak moet om mensen uit te nodigen voor wedstrijden. Bij ons werd dat wel eens vergeten en dat is echt zonde van het geld, maar ook van het moment. Met Tckl deel ik nu onze wedstrijden en wedstrijdkalender met de vraag wie waar graag naartoe zou willen. Uit verassende hoeken komt er dan interesse” vertelt Dennis.

Ter plekke tickets versturen

Dat de tickets vervolgens automatisch verschijnen in de app of per mail is ook winst, aldus Dennis. “Ik hoef nu niet meer eerst langs kantoor voor de tickets en we kunnen onze connecties ook op eigen gelegenheid naar wedstrijden laten gaan.” Daar-om.nl ziet de kaarten voor bijvoorbeeld de basketbalwedstrijden van Donar als mooie geste naar geïnteresseerden: “Laatst zat ik aan tafel bij een van onze klanten en vertelde enthousiast over de spannende wedstrijd die ik had gezien. Leek hen ook wel leuk, gaven ze aan. Toen kon ik ter plekke de tickets versturen. Later kreeg ik via Tckl chat nog een bedankje, ze hadden een mooie avond gehad. Makkelijker kan niet, toch?”

“Tckl werkt gewoon. Punt.”

Het sponsorschap levert waardevolle momenten op, vindt Dennis. “Onze skybox is een geweldige setting om uitgebreider te praten met mensen die je niet of maar een beetje kent. We zijn zo regelmatig tot concrete afspraken en business gekomen. Het is informeel, er is genoeg om over te praten en de sfeer is altijd goed.” Dat Tckl het invullen van het sponsorschap makkelijker maakt, is voor Dennis evident: “We gaan Tckl binnenkort ook bij onze eigen klantevents inzetten. Nu moeten we een landingspagina maken, inschrijvingen kunnen ontvangen, die inschrijvingen beheren, afzeggingen verwerken en ga zo maar door. Tckl vangt dit allemaal af. Tckl werkt gewoon. Punt.”

Kies het beste voor jou en je gasten

Met Tckl kies je voor de beste oplossing voor het Guest Management van al je fysieke, online en hybride evenementen. Nodigt jouw organisatie regelmatig gasten uit voor verschillende evenementen? Zorg dat je vanaf nu alles perfect hebt geregeld.