Eigen evenementen

Om verbinding te houden met je klanten, relaties, medewerkers en partners organiseer je evenementen. Hier komt veel bij kijken en het overzicht raakt snel kwijt. Gelukkig heb jij Tckl!

Tckl is rijk aan features om jou te helpen bij het organiseren van je events, managen van tickets en uitnodigen van gasten. Maak je volgende evenement een succes met Tckl.

Delen en interesse verzamelen

Je organiseert iets voor relaties, maar hoe breng je ze hiervan op de hoogte? En nog belangrijker: hoe laten zij je weten dat ze interesse hebben?

Met Tckl deel je eenvoudig je events zoals jij dat wilt: via socials, WhatsApp of in een mailing. Je kunt zelfs je gehele activiteitenkalender integreren in je website.

Iedereen waarmee je jouw event hebt gedeeld kan zich aanmelden of interesse doorgeven.

Communiceer met je gasten

Een huishoudelijke mededeling, een warm welkom, een bedankje achteraf... Als je gasten ontvangt is het belangrijk om vóór, tijdens en ná het evenement centraal te communiceren. Met de berichtenfunctie van Tckl spreek je iedereen tegelijk toe en kunnen je gasten zelf ook deelnemen in het gesprek.

Ook één-op-één kun je in Tckl makkelijk communiceren: wil een gast een extra parkeerkaart? Wil je iemand vragen of hij lunchwensen heeft? Houd al je communicatie rond je evenement centraal in Tckl.

Maak het je gasten makkelijk

Als je via Tckl voor een evenement bent uitgenodigd ontvang je direct een VIP-behandeling. Met een eigen account heb je als gast alles zelf in de hand en volop mogelijkheden om meer uit het evenement te halen. Zo kun je als gast:

  • zien welke andere deelnemers komen
  • chatten met andere gasten en de uitnodiger
  • tickets downloaden en printen
  • achteraf connecten met je medegasten
  • alle informatie over het evenement teruglezen
  • je eigen profiel- en privacyinstellingen beheren

Productpresentatie Entreebewijs

Eigen tickets voor je evenement

Tickets maken jouw evenement exclusief. Als gastheer heb je controle over de deelnemers, terwijl je gasten meer exclusiviteit beleven bij hun aanwezigheid. Tckl biedt een ticketoplossing waarmee je eenvoudig vanaf je mobiel tickets scant en precies bijhoudt wie aanwezig zijn. Bekijk onze Scnan app!

Online en hybride evenementen

Evenementen zijn lang niet altijd (uitsluitend) fysiek. Ook bij online en hybride evenementen heb je te maken met Guest Management.

In Tckl kun je koppelen met streamingdiensten zoals YouTube of Zoom, waarna je gasten via hun Tckl-account kunnen deelnemen aan je online evenement. Zo houd je alle voordelen van exclusiviteit, communicatie en Guest Management in Tckl.

Privacy van deelnemers

Bij Tckl gaan we ver om de privacy van jou en je gasten te beschermen. Gasten bepalen zelf hoe zichtbaar ze zijn en je kunt eenvoudig persoonsinformatie anonimiseren of verwijderen. Zo ben je ervan verzekerd dat iedereen veilig is en jij voldoet aan de privacywetgeving.

Kies het beste voor jou en je gasten

Met Tckl kies je voor de beste oplossing voor het Guest Management van al je fysieke, online en hybride evenementen. Nodigt jouw organisatie regelmatig gasten uit voor verschillende evenementen? Zorg dat je vanaf nu alles perfect hebt geregeld.